Wednesday, March 23, 2011

SiLLy

Baru aku teringat sesuatu (kau ni takda kerja lainkah???).

Kadang-kadang kita tend melakukan sesuatu yang silly. Silly??? Oh. Aku sure yang ini ramai yang buat tapi tak perasan.

Petang semalam, aku kat opis. Macam biasalah buat kerja kan... Then tiba-tiba telepooonnn berbunyiiiiii.....ada haiwan dalam kesusahaannnn.....

Haha~

Okay. Okay. Aku gurau je. Henpon aku berbunyik. Then aku angkat dan lekapkan henfon tersebut dengan TANGAN KANAN ke TELINGA KANAN.

Borak punya borak, macik aku suruh aku mencatatkan sesuatu kat atas kertas. Dengan yakinnya, TANGAN KANAN aku pantas mengambil kertas dan pen sambil TANGAN KIRI aku mengambil alih henfon di TELINGA KANAN.

Sikit punya lama aku mencoret-coret kat kertas tu sampailah aku end up the calling, BARU aku perasan aku dengan sillynya bersilang bagai semasa menggunakan telepon.

Apalah salahnya kau tulis dengan TANGAN KANAN dan TANGAN KIRI letak henpon ke TELINGA KIRI??? Kenapa mesti nak guna TANGAN KIRI ke TELINGA KANAN? Henpon itu hanya boleh digunakan di telinga kanan sajakah??? Atau TELINGA KIRI itu yang pekak???

Okay. Telinga-telinga aku stabil dan berfungsi dengan baik. I wonder whyyy I did that silly action.

Haishhh~

Tapi aku pedulik hapa kan?

Lalalalala~

14 comments:

NUR AIMI NASIHAH said...

ko cite ape nih? aku langsung tak faham. takde tokoh story teller lah...

hahaha..

asyik kena kutuk je kan hari ni. aku kebosanan weh.Peace NO war k.

CoOkiE MoNSter said...

.
..
...
....

okay, fine.

imaginasi kau tak setinggi aku.

=p

si bunga melati said...

tapi imaginasi aku same ngn ko.... kite boleh pkai 3 hari same kaler.... hahaha...


xder kaitan

CoOkiE MoNSter said...

yes. nampak benor sehati sejiwa.

hahahahahahaha~~

eh. bukan imaginasi kau lagi tinggi dari aku ke?

NUR AIMI NASIHAH said...

hahaha..marah er???huhuhu..
nak merajuk la, ecah marah aku.

CoOkiE MoNSter said...

marah?

that's soooooo not me bebeh.

nak merajuk bolehh..aku suh mr lemon je pujuk.

kakakaka..

hajar said...

haha. tu tindakan reflek saja. :p

baca 2 kali baru faham. haha.

Shahrizad Bin Mansor said...

zeng ah lu nih...

CoOkiE MoNSter said...

hajar~
ye. tindakan refleks..(OMG, ada jugak manusia faham apa aku tulis.haha..)

shahrizadmansorrr~
lu lagi zeng dari guwa kan?

* May * said...

kikiki..mcm2 hal..tp kdg2 ak wat cm 2 gak ble sedo2 je mmg silly kan..hiks..

kdg2 kt x pasan pn ap yg kt wat 2 silly
ngeh

+akufobia+ said...

haha.

CoOkiE MoNSter said...

may~
tau takpe...

haha..

hajar said...

apa rahsia nya tu aimi dan aisyah. :p

CoOkiE MoNSter said...

hajar~
teettt! hajar nak join tak?? kalau nak, baru sy bgtau misi rahsia kami.

=)