Tuesday, March 8, 2011

MayBe You'Re Rite..But MayBE You'Re So WroNg

Salam.

Hari yang best seperti biase. Alhamdulillah di atas segala kurniaan-NYA yang masih aku dapat rasai hari ini. Seperti biasa aku saja mahu menconteng di sini. At least takdalah orang kata, "Ada blog macam takda blog jee. Bersawang!"

Cewah, aku saja-saja reka ayat di atas.

Ingin aku tegaskan di sini, bahawa segala yang aku tulis di dalam blog ini bukanlah ekspresi atau perasaan aku yang sebenar. And dari dua tahun lepas, sudah aku katakan terang-terang, siapkan bersuluh, jelas tanpa dengung, bahawa blog aku ini hanya untuk melampiaskan perasaan. Bila rasa stress, boring or what so ever lah maksudnya. Dan bila aku berkata begitu, maksudnya blog aku ini bukanlah sesuatu yang aku ambil serius.

Kamu tahu itu bukan? Well.... kalau kamu tak nak ambil tahu or dengan kata lain 'ada aku kesah???',aku pun tak peduli. Aku cuma ingin nyatakan pendirian aku sahaja.


My blog is merely just for fun.


So, bila aku nak meraban, cite menda tak logik pun kau apa kisah kan? Suka hati guwa la. (tetiba jadik ganas. haha..)

Oklah. Aku taknak jadi emo. Sentimental.

ps: Tolong jangan sesuka hati je nak cakap menda yang kau tak tahu. Please mind your words.


Currently aku begitu addicted to chocolate muffins. Dem, my diet.

2 comments:

+akufobia+ said...

berblog boleh release tension.haha.

CoOkiE MoNSter said...

itulah MOTIPnya blog ini wujud.. kehkeh