Saturday, January 31, 2015

MeNcaRi

Assalamualaikum,

Tetibe je dah 31.1.2015. Rasa begitu pantas masa berlalu. Besok dah masuk bulan 2. Eh,eh.. Lg 3 minggu je lagi i'ols akan memulakan fasa baru dalam hidup. ;-)  Rase nebes angatt.*tampar diri sdri*

Anyway, awal2 tahun ni memang i'ols busy mcm mesin basuh. Berlari ke sana,berlari ke sini, lompat pagar, menyeberang sungai.. Okay,i'ols tipu. Takda la busy mcm tu skali. Cuma i have alots in my mind to settle. Lagi2 first timer mcm i'ols ni nak buat event. Kadang2 nampak mcm rilekk je tapi otak i'ols tgah plan mcm2 untuk event.

Orang kata biasa kta rasa nebes, tp i'ols still mcm takda perasaan. Mungkin belum terasa lg debarannye tu. Lagi 2,3 hari event da dkat baru ha kauu.. gelabah tetibe. Haha..

I'ols tgah sibuk nak carik inner anti -tembam ( kalu korang pernah dgar la kan). I'ols pun bru tahu masa pergi pusing-pusing kat jalan TAR aritu. Siap test2 bgai, memang ngam, cantik, memberi ilusi wajah bujur sirih bg yg muka tembam mcm aku. Tapi sayangnye, takda warna yang aku nk. Haih. Berkecai harapan.

Inner tu mcm inner neck, material cotton, tapi potongan awning die sampai bawah pipi. I'ols memang berkenan sgt jenis2 mcm ni. Senang nak ejas. So, korang yg nak cuba bg muka nampak kurus and kebujuran tu bolehla try carik inner jenis ni.

Okayla, zirafah i'ols tak mandi lagi.

Adios!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)