Sunday, January 8, 2012

NonSenSe


Salam.

Okey. Saya sedikit stress. Tuntutan kerja sudah berbeza. Tempat pun dah berbeza. I wonder whether I can do it or not.

Pastu rasa rindu.

Ya. Rindu. Anda tak silap baca. Sekarang saya sangat rindu pada my mum, and my whole happy family. Sangat rindu. Rasa nak balik kampung dan-dan ni jugak.

Rasa stress saya ketepikan. Cuba bertahan buat sementara waktu. Buat-buat hidup ni tenang tanpa gangguan. Dapatkan 'kehidupan' yang dulu. Chaiyok2!

Ayat merapu. Sekian.

6 comments:

is-nanie said...

ala... baru duduk kejap dah home sick ke? ekekek.. rilex~..
minggu pertama, macammane? ok x?

CoOkiE MoNSter said...

itulah. saya sendiri mcam tak pecaya diri ini homesick.

tak penah rasa mcmni bila kerja. kerja supposed to be a happy life with my happy family. or even it's not exactly like that, i want something like my past job.

my life definition changes in a weird way.

=.=! really hate this.

jedi said...

boleh...kamu pasti boleh melakukan..mungkin ambil sedikit masa untuk menyesuaikan diri ngan suasana baru...good luck...wish u all the best...

CoOkiE MoNSter said...

jedi~
thanx a lot for your support.=p
saya seboleh-boleh taknak kerja DAN hidup dalam keadaan tertekan.

I try my best to be the last one standing. But..sometimes I cant take it.

menci! =.=

misskonspirasi said...

go go girl u can do it.. bawa solawat bebanyak time stresss.. salam kenal dari saya..

CoOkiE MoNSter said...

misskonspirasi~
salam ukhwah dr saya. thx for ur advice..=)