Thursday, September 10, 2009

bERbUKE sECArA BERjEMAah Di Anis SuP uTaRa

Salam.

Buat2 rajin. Hari ni update blog je sambil2 wat keje. Semalam kitorang PKS/Sambilan BTM telah berbuka puase di Anis Sup Utara. Sangat sedap dan murah. Pendek kata berbaloi la untuk korang2 yang minat makan segala jenis sup. Aku malas nak bebel byak2, just nak upload pics mase berbuke nih je..



















Ohh...sangat best.

6 comments:

+akufobia+ said...

ada ruparupa best la.nak kasi berapa rate tempat tu?

CoOkiE MoNSter said...

+akufobia+ ~
mmg best..best byak sebab dgn kawan2.tempat buke xkisah la kat mn sebenarnya. Apa yg penting kerjasama kan?

teruterubuzu said...

dah pernah makan kat ani sup presint 14 ..depan maidin..
rasenya oklah..kalau per5 sy bagi 2/5..
awak pulak..?
tapi ramai gak orang sukamakan kat situ..
hiasan kedai tu agak menarik..

is-nanie said...

Punyela sorok gmbr tuh ms edit.. tanak bg org lain tengok.. nsbaikla sket je gmbr tepek kat cni.. Kalo rajin.. buatla smua skali.. hehe..

CoOkiE MoNSter said...

teruterubuzu ~
yang ni kat per14, kitorang mkan kat bwah khemah tu,..tp mmg best la tempatnye pon ok, harga pon berpatutan. Mgkin 4/5? Tade hal.. yang per5 sy xpnah g lg?

CoOkiE MoNSter said...

is-nanie~
nak letak gambor is je la besor2?? Nak?? Ngaaa.....lariiii.....! Is kejaaarr kitaaa..