Monday, August 17, 2009

MeNanGis CikGu SejAraH BaCe..

Akibat pengaruh media massa dan televisyen, maka pelajar ini sesuka suki die je mengarang jawapan peksa sejarah. Klik untuk imej lebih besar ek.








8 comments:

mrberett said...

aku kira budak ini terlalu berani meluahkan apa yang dia rasa...

mungkin markahnya itu kurang...tapi jujurnya itu tinggi :P

is-nanie said...

hahahaha~..

hilang dah mengantuk.. da leh smbung buat sistem balik..

tp kesian jugak. generasi skrg buta sejarah... main tulis je... haisssh~...

+akufobia+ said...

haha.karangan boleh dapat A ni.

CoOkiE MoNSter said...

mrberett ~
malangnya kejujuran budak ni tak bertempat..huhu...myimpang jauh dr skema jawapan.

is-nanie ~
erm..tula.mst die da ngantuk nk wat, pastu saje die tunjuk protes kat cikgu ngan tulis mngarut2. haha..

+akufobia+ ~
haah...A dari belakang..huhu..kes tgok tv byak sgt nh.

Ren Hayashi said...

hahaha...sbb budak ni tak skema la jwpn dia tak same cam skema kan kan kan????ape2 pon mmg budak ni berani dalam menghasilkan penulisan...bolehla jadi penulis pasni...walaupun dikritik tapi tetap gak terus menulis...wakakakaka

+akufobia+ said...

karangan kreatif boleh la menang kot.cikgu pun boleh berhenti kerja kalau baca karangan ni.tension.power la cikgu yang tak berhentikan.kuasa cikgu.DIA kasi lebih tabah.haha.

h3r0 said...

memang sedih kalau baca nie...
he he he/

CoOkiE MoNSter said...

Ren Hayashi ~
hampessssss...........

+akufobia+ ~
hmmm.....sy faham. 2 bulan jadik cikgu je ckup wat sy nak mental. mgkin sy dilahirkan tanpa jiwa seorang guru. hehe

h3r0 ~
cikgu die lagi sedihhh..