Friday, April 23, 2010

YiPPiEEee...!

Salam ~

Dah sebulan aku tak hapdet blog aku. Dah bersarang dah labah-labah, kura-kura, lelabi sume dalam nih. Hampeh.. Now, takdela bz sangat, sebab sistem dah 94% siap, tinggal suro orang lengkapkan data-data dalam database je. Cam nak gila aku pulun siang malam.
(kununn...)



Minggu depan lak ada audit. Ha, canteekkk...sesangatlah. Masing-masing mulalah cam kena sampuk, nak meroyan. Hapdet fail-fail, surat-surat, konkrit sumelah. Dengan aku-aku sekali meroyan. Selagi tak abes audit, selagi tu tak boley nak lepas sistem. Pulak kena make sure sistem up without errors. Memang canteekkk...adeh.

Budak opis aku balik-balik suro aku ambik cuti. Tengok aku cam dah tak betul je kehulu-kehilir dengan fail and sistem. Adakah aku suda weng??? Hahaha...(dak tu saje nak sabotaj aku la tuh. Kalu aku cuti bolely la die makan pisang goreng tanpa aku??caitttt..i knew itt. Suke ati aku je wat teori.)

Hujung minggu ni aku nak rileks kan pale hotak la pulak. Naik berasap dah CPU dalam nih. Bahaya nih. Aku belum kawen lagi, pakwe pun takde, kang weng sapa nak jawabbb???
Oh tidakkk....sebelum weng baik kita jangan overdose working.^-^
Agenda hujung minggu belum pkir lagi, tapi takpelah idea itu selalu memang akan tiba sendiri. hehe....



....

...

...


--- > Waaarghhh.....balik-balik pkir audit. Tensen beta.T-T

6 comments:

+akufobia+ said...

wow.kembali.tahniah.

CoOkiE MoNSter said...

tq2....(ntah2 kembali sekejap jer..haha..)

mrberett said...

keja,keja gak...tp jgn sampai weng ye...hehe

CoOkiE MoNSter said...

baikkkk....nak buat cemana..dah kejenye camtu.nak ikutkan hati, mau kawen je pastu dok uma jaga hubby. hahaha...

Anonymous said...

letih tul bce...
cam bce bku harry potter pun ade...
mlalut je manjang..

CoOkiE MoNSter said...

ahhaaaaa....ade anonymous.dont think i dont know who u are.

i could spit out ur FULL name if i wannnnttt...~