Friday, February 26, 2010

NoTis : SaYa SanGaT Bz....

Salam..

First of all, aku nak mintak maaf kat member-member aku yang dok mesej or calling2 tapi aku tak angkat. Bukan aku sengaja tak angkat, tapi asal ko tepon je aku mesti kat tempat len, maka bernyanyi-nyanyilah tepon aku itu keseorangan. Minta maaflah Kojah ya... tapi aku dah wish kannn? And thanks alot becoz ko sudi nak call aku. Hehe..

Semenjak 2 menjak ni aku sibuk ala-ala tahap tapir la jugak..henpon pun aku jarang-jarang pegang. Kecian kat Cik Isnanie yang selalu menghapdate info Hyde-sama kat aku. Sori Cik Isnanie...sy baca segala email and mesej yang anda berikan, jangan risau. Cuma tak sempat nak buat feedback kat Cik Isnanie..Rase seperti aku telah 'membelakangkan' dunia KPop and JRock lakk..waaaa.......gomen nasai Hyde-samaaaaaaaa!!!

Ini pun aku cuba carik masa untuk update blog kesayangan aku nih pasal taknak member-member aku pkir 'dak nih berlagak gilerrrr taknak update blog seehhhh'. Bukan aku taknak hapdet ye tuan-tuan dan puan-puan..cuma masa tak mengizinkan aku mencoret lama-lama kat sini. Cewaahhhh..

So far, tak ada yang menarik pun nak cerita. Yang ada cuma kesibukan dengan kerja buat sistem. Takkan nak cerita pasal sistem lak kan kat sinii?? Kang 3 hari 3 malam pon tak abess....

Oklah...aku bila start menulis, startlah jugak merapu yang bukan-bukan..hehe..see you next tyme ye..Illalliqa'!

4 comments:

kojah said...

okeyyy syg =P

CoOkiE MoNSter said...

okkkkkkk......ko mmg memahami. hehe..

jane said...

hehehhehehehe
sweet +)

~0~ said...

sibuk sakan ye