Friday, April 30, 2010

-No TiTle-

Salam.

Aku tak sihat sebenarnya nih. Nasib baik audit semalam okey je, aku backup2 dari belakang je. Banyak serve minuman and makanan je kat tetamu. Hahaha.... Nasib baik la aku boleh jalan and angkat2 barang lagi. Jangan pengsan sudaaaaa..... =D Aku tak pernah cite pasal budak-budak opis aku kan?(macamkan ade org kisah???!)Aku kat opis bekerja dengan 2 PC.Actually 1 PC,1 lagi laptop. Sampai opis setiap pagi selalunye 2 objek ni aku on dulu. Buat sistem kat laptop, buat kerja opis yang lain2 kat PC. Aku malas nak buat sistem kat PC sebab aku tak boley nak bawak balik sistem buat kat umah. Pastu pendrive aku lak kena makan virus. Caiittt.

ni laptop aku

ni PC opis

Papehal laptop memang aku dahulukan kalau nak buat kerja. PC kena virus xpe, laptop kena virus jangaannnn...nyawa kedua nih. Ngee ~~ Kat opis aku memang setiap hari, setiap saat happening. Macam ade parti dalam tu walaupun dalam keadaan senyap. Gelak ,gelak jugak. Kerja totaappp jalan. Kitorang memang selalu gumbira sambil bekerja sebab ada satu manusia naga (dia kata dia adalah sekor naga, kadang2 katak)kat opis tu.

Inilah ejat nagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Sikit punye gigih aku edit pic budak naga nih. Orang-orang opis aku (especially konsultant) kata, aku dengan ejat naga adik-beradik. Harusssssssssssslah aku rajin edit pic adik aku kan?? Muahahaha... Adik aku nih suke buat lawak sengal dengan gua. (tetibe brutal ko.)Asal lalu depan mata aku je, die mulalah meroyan. Cakap kalu tak kasik aku gelak,tak sah. Aku yang demam-demam ni pun, boley ketawa sampai nk semput dengan budak nih. Haaiiii..................



Ni semua koleksi 'adik' aku a.k.a ejat.

Masa die dapat idea cemana nak sebat mi tanpa diketahui bos


Gaya tipikal bila dia berlagak ayam


err....nih adik aku jugak. Len kali aku wat entry len khas untuk dia lak. Daaa ~~


Peace. No war.

5 comments:

+akufobia+ said...

haha.send file dari laptop-PC guna email.kan senang.lalala.

CoOkiE MoNSter said...

+akufobia+
mmg senang. tp PC tu tak dpat internet connection la..huhu.

Anonymous said...

asal aku ade dlm bendealah nie....

Anonymous said...

PERGH,AQ DA JDI GELAP...
SAMPAI ATI BLOGGER NIE x edit pic aq.....
aq rse t'hina...
papepun ejat naga is the best...
tengkiu kpd naga d sana..

CoOkiE MoNSter said...

wehh ano2 sekalian a.k.a 'adik2 opis tersayang',len kali akak tak nak masukkan pape pic berkaitan ngn korang g.caittttt!