Tuesday, October 6, 2009

GraDUaSi UTeM '09

Salam..

Aku sangat hepi sebab konvo tempoh hari berjalan lancar. Alhamdulillah.. Tapi aku sangat sakit hati dengan facebook sebab uploading nyer lambat tahap siput sedut. Nak upload sekeping gambor pun naik menggelegak darah aku tunggu. Sori kak noris, ayu, eeka dan yang lain2...Aku dah hilang sabar nak upload gambar konvo kat fb. Aku letak kat sini je la yek?

Semua gambar masa nak konvo, jalan-jalan, melepak kedai, sumer2 aku letak sini. tapi ni separuh je nih...

Nanti bebila aku try upload lagi kat fb. Hoyeee..=p


























Rakan-rakan, ku bakal merindui saat-saat manis bersama kamu semua. Semoga kita ketemu lagi di lain masa, moga bila tiba saat itu kita semua lebih berjaya dari hari ini.

=P Missing all of u..

9 comments:

shaz haza said...

hu.. bru ahad jumpe. arini dah rindu! =(


tahniah aisyah! =)
akhirnya dpt gak konvo.

nnt ade mase kite jumpe lg.

+akufobia+ said...

tahniahtahniahtahniah.nak cepat upload gambar kalau line slow,kecilkan gambar.kalau da kecilkan gambar pun slow gak,comfirm line tu sangat la slow.

CoOkiE MoNSter said...

shaz haza ~
Rinduuuuuu jga sama kamu...sori tak say proper farewell kelmarin. huhu... tahniah jga utk hajar dan kwan2.

Mata ashita'!


+akufobia+ ~
terima kaseehhhh....tula, tp terasa sangat malas nak kecikkan saiz gamba2. byakkk....huhu

Amoi @ Shasha said...

x da gambo ngan teman pun... anyway congrat!! nxt time jumpe kita ambik gambo skali tau!!

k.e.r.i. said...

gambar dengan aku takde pun weh.
haha

CoOkiE MoNSter said...

amoi@shasha ~
sori sebab tak jumpe kamu pown,ini pown amek gambo ngan org yg terserempak..org2 sangat padat, len kali kite amek gambo byak2 yek..=D

k.e.r.i ~
aloh2...jgn majuk.aku try upload kat fb aku nant..hehe

rizwan's sweetheart said...

tahniah on ur konvokesyen day!!!

from http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com

jomlah jengah... n leave comment..

salam singgah & selamat berteman

raxm raxis said...

teringat zaman2 student dulu.

CoOkiE MoNSter said...

rizwan's sweetheart ~
sy sudah singgah di laman blog kamu. nice pics there! =)

raxm raxis ~
emm...bunyi tuh mcm dah tua sgt je... hehe..