Friday, October 23, 2009

ErMMMmmMMm...

Ni kes takda kerja la nih. Balik-balik bukak blog. Keje suma dah setel. SO, apelagi kawan-kawan2?? Kita blooogggginggggg!...

Astagfirullah alazimmm...

iskk.

Rase cam nak buat header baru la. And kalau korang perasan, love2 yang jadik background blog aku dulu dah takde. Tetibe je hilang. Bagussss. Aku lagi suke. Pasal aku dah boring dengan blog template tuh. Cam tau2 je aku nak die lenyap. Hehe..

Aku rasa lebih senang nak baca bila bground hitam and font putih. At least takda la serabut perut aku tengok cam blog lama aku dulu. (start dah merapu!)

Actually takda apa nak cerita dalam entry kali ini. Just aku je yang rase meroyan nak update. Cik Is tengah rancak meng'hapdet' blog dia hampir setiap hari. Rase seronok pulak bace(utk fan club japan/korea). Kalu selain dari 'kami', mungkin tak berapa faham apa yang dia tulis,sebab semuanya berkait rapat dengan music band or-watsoever-that-related. Aku ikuti jugak perkembangan menda-menda ni kdg2, tapi tak aktif buat 'ulasan' cam Cik Is. Go!Go! Chayookkkk Is!!!

Hahaha...



P/S: She was the hero that time. Hehe. For that blogger,she really,really should thank her for 'saving her life'. Ok, offtopic.(version Is)

8 comments:

raxm raxis said...

owh...layan 2pm..??

CoOkiE MoNSter said...

Layaaaaaaannnnnnn...suju,dbsk,fx,gee,blablabla....

is-nanie said...

arigatou naa..

nih... mempromote blog is.. xde mintak pape upah kan? haha.. kalo nak.. coklat je la leh bg... hehe..

zaira fitrah said...

cookie monster... ingat cookie, ingat monster = cookie monster..

kojah said...

weh, ko bg msg kt aku ckp ko keje ktne?

CoOkiE MoNSter said...

is-nanie ~
takda upah.....tp kalu nak bg kfc pon buleeehhhh.

zaira fitrah ~
ehh....perli sy monster ke?hehe..

kojah ~
rite away.....!

farah said...

nie layout baru ke?

dah comel pon layout nie.

:)

CoOkiE MoNSter said...

erm..boleh dikatakan 'baru' secara tiba2. hehe..=))