Tuesday, August 19, 2008

WhAt A mEsS..

Hari ni aku ngan berkobar-kobarnye nak apply borang SPA online. Saje gatal nak apply keje kerajaan sebab eeka ngan knoris beriya dok ajak apply. Aku apply je la...ceh. Aku pon bukak la laman web spa, sape xtau carik sendiri. Xkan xtau kut?

Maklumat Peribadi.
tet..tet..tet...puk...pang..puk..pang.. (bunyi keyboard aku, maklumla bersemangat). Setel!

Maklumat Pendidikan
tet..tet..tut..tut....pok! -pause- err..ape cgpa aku ek? nak kire cmane ni? nak taun akhir ke ltak current cgpa? adoyaiii....penin aku. Belasah la. Letak cgpa agak2 jela..

Maklumat Tambahan
................ (xtau nak letak ape, so kosong)

Kat last page sebelum press 'Selesai' ade quote
'Saya akui segala maklumat di atas adalah benar. Jika maklumat yang dimasukkan tidak benar atau mengelirukan, pemohon boleh dikenakan penjara 2 tahun atau denda RM2000.00 atau kedua-duanya sekali.'
-pause-
-pause-
-pause-
...........

errr...ape yang aku ltak kat cgpa td?
Sudahnye, aku xjdik mohon spa. Noktah.

4 comments:

artsoul said...

laaaaa...awat plak? apply jeeee..

CoOkiE MoNSter said...

ehhehe...sebab mase tu sy xsure nk letak current cgpa ke final. coz sy lom graduate g....on practical.so...u know la.

kojah said...

la...apply je la...mana tau dpt kn...dh keje, tros kawen...muahahaha

CoOkiE MoNSter said...

kojah,
cam taw2 je kan misi kite pas kije?
dah apply dah aritu... saje2 try, kot2 dpat? hehehehe...