Monday, December 31, 2012

eNd Of 2012 ~

Salam.

Amacam hari ni hari terakhir dalam 2012? Mesti ramai yang pergi dataran, tak kurang juga yang keluar beramai-ramai nak sambut tahun baru. Masa semakin cepat bergerak. Sedar tak sedar dah nak masuk tahun 2013. Umur pun semakin meningkat. Ek hem. Rasa tak percaya aku dah menetap dan bekerja di KL selama setahun. Pejam-celik-pejam-celik tiba-tiba dah setahun. Oh. Serius rasa masa begitu pantas berjalan.

Apa yang dah terjadi dalam tahun 2012 nih? Owh, rakan-rakan sekalian. Banyak ye. Sangat banyak. Tahun ni hidup aku berputar 380 darjah. Dari kehidupan yang serba normal ini sampailah kerjaya. Macam-macam terjadi. Ada yang best, ada yang kurang best? Tapi yang paling nyata 2012 terasa begitu pantas sebab aku selalu sibuk dengan kerja kot. 

Aii....kenapa aku mengantuk sangat nih? Baru pukul 10.30 kot..

Tengah-tengah menaip layan pulak cerita Kungfu Hustle. Series, best gila cerita nih. Tengok namblas kali pun, aku mesti nak gelak gediksss. Hahahaha.... eh. Pelik betul aku. Sok cuti belum plan nak buat apa lagi. Dalam perancangan mau pergi Mid Valley. Mengimarahkan lagi Mid yang memang sedia sesak itu. Selebihnya hanya bertujuan melapangkan minda dan mengisi masa yang terluang. Daripada duk lepak berhibernasi laksana panda di rumah, ada baiknya kiranya hamba berjalan-jalan ke sana. Mana tahu terserempak dengan jodoh? Eh.

Ek hemmm.. 

Wahhh.. Sambil-sambil naip nih pun aku sempat sambar roti. Ya. Memang hobi aku makan tatkala mengantuk atau boring. Nanti gemuk?? Oh, aku sedia maklum. Usah dikau kabarkan lagi sebab dan akibatnya. Aku pasrah. Hahahaha.. Emm....sume cerita aku tersasar dari tajuk cerita. =.=

Apa-apa pun, selamat menyambut tahun baru semua. Yang kenal atau tidak, ikhlas dari diri ini memohon sejuta kemaafan jika ada salah silap sepanjang kita mengenali antara satu sama lain (kalau kenal). Dan macam biasalah, you know who you are. Semoga tahun ini menjadi lebih baik dan lebih keberkatan dari tahun-tahun yang lepas. Insya Allah...

Mode : Expressionless. o.o

it's actually true.

No comments: