Thursday, December 10, 2009

I' LL ReVEaLe It To yOu

Aku bakal merindui ini. Aset-aset di mejaku. (Aset-asetkah???)


And frankly speaking, I'm late this morning because of this.

Aku ada satu rasie. Masa dulu-dulu, aku suka buat wish cards sendiri. Walaupon tak cantek tp i'm glad i made it. Time duk asrama, we have this addicts, nak balik kampung ke, nak exam ke, birthday ke mesti nak buat kad-kad segala. Tulislah wish-wish gudluck ke hapa semua dalam kad tuh. Masa itu semua home-made, tak main la beli-beli. Haha...^-^

Sampai sekarang aku simpan semua kad-kad yang pernah kawan-kawan aku bagi masa sekolah dulu. Aku rindu dengan tulisan tangan dorang. Masing-masing unik. Tak sama. That's the difference between those cards. So, aku akan merindui mereka setiap satunya.

Sampai nak pos surat pun, aku pakai sampul surat sendiri. Mulalah envelope aku berwarna-warni, kadang-kadang siap ada gambar (pasal aku kebas magazine). Yela. Itu dulu-dulu. Waktu sekolah-sekolah. Sekarang boleh ker??? Ceh. Dah lama tak guna khidmat pos sebab dah ada email dan segala alat komunikasi lain.

And now. Just because of some reasons, I made those cards again after so many years.

Owhh...don't say it. Aku tau tak cantek mana. Tapi ini 'mahal' tau.. kamu takkan dapat di mana-mana kedai sekalipun sebab ia adalah home-made cards. Bukan senang aku nak buat menda alah ini semua. Aku rasa hepi dapat buat sesuatu dengan tangan sendiri. Hope kamu tak kisah yea...ini dibuat dengan segunung kasih sayang dan keikhlasan (tak bole blah ayat.) ^-^


Ini untuk pemblogger terdekat and team-matesku.

You know who you are.

Owh...satu lagi, kawan-kawan Team BTM yang lain, aku dah hadiahkan list BTM-mates semalam. Itu satu hadiah. Kad yang aku buat nih spesifik untuk team-mates projek. So, don't argue about it. Hehe...

5 comments:

xTreemore said...

salam..camner temapt baru..citerlah skit kat blog..

is-nanie said...

Dah letak wish kad tuh di blog.. ehehe.. Boleh buat penanda buku jugak nanti... hihi

CoOkiE MoNSter said...

tq2 di atas penghargaan anda..sorila its just an ordinary piece of paper.=.=

zuwairiaiman said...

i like your blog.. thanks for existing in my way.. i like to support you... keep it up

CoOkiE MoNSter said...

thanks so much for ur support zuwairiaiman...lets keep in touch!
^ - ^