Monday, September 12, 2011

CoMinG SoOn WeDDinG

Salam.

Waaaaaaarghh.......emm....sangat mengantuk. Asal makan je mengantuk, asal mengantuk je makan. Dah abes effort dah ni....tak tau nak buat apa. Ingat nak joget lambak seround dua kat opis nih, tapi tak tergamak lak kan? Kang ada kena baling dengan kerusi, mesin fax etc. Dengar lagu, blogwalking, even makan pun sudah tak memberikan tindakbalas positif kepada kemengantukan yang melanda. *sakit ati bace ayat sendiri. tak tau kenapa*

Last-last *sigh*, buat jugak entry. Ini inisiatif yang paling last. Pasal boleh mengarut all the way dalam blog nih to my heart's content (iye, grammar ke laut. terima kasih). Anyway, anyway, anywayyyyyyy.......aku tersangatlahhhhhhh *amboi* eksaited pasal nak attend wedding seorang kawan-baik-bestest-friend-that-i-am-so-sayang-a.k.a-bestfren-forever, *inhale, exhale, inhale,exhale*. Fuhhh...k sambung, akad nikah my fren ni adalah pd 22hb September and majlis bersanding is on 23hb September. Jangan tanya kenapa bersanding adalah pada hari Jumaat. Coz sana Terengganu ye. Sekian.
gambar penyeri. saya sangat suka cincin tersebut. cantek sangat2!

OMG2......rasa macam i lak yang nak kawen kan? Eksaited youuuuuuu eksaitedddddd.... Eh. sila bertenang ye aisha. Jangan over. EK hem.

Dia nih memanglah member aku yang boleh dikatakan sehati-sejiwa, sekepala, sehobi dan se-se yang lain. Masa study kat kampus dulu banyak sangat kenangan-kenangan manis, masin, masam. Ok, saya tipu. But the truth is, kami banyak berkongsi pendapat, dari the smallest to the biggest things in our life. It's more like...mutual understanding between us. Yeah, sound rite. ^-^ Masa terasa sangat sekejap bila dia dah nak kawen. *Sob,sob,sob* Cemana we all nak bergosip lagi nih bila dia dah kawen??? AAAHhhh.....helllpppppppppp! Ok, stop it aisha. Jangan emo. *sob,sob,sob* Ok2. STOP IT.

=.='

Haishhh...but in the same time, aku berasa sangat2 happy for her. Tengok kawan-kawan mendirikan rumah tangga adalah satu perasaan yang tidak tergambar. Truly happy. *smug*

My dear Aimie, wait for me okehh??? ^-^

ps: By the way, sekarang ayah kepada salah seorang rakan sy sedang sakit kritikal di hospital...whoever read this, please, please and pleaseee pray for him. Semoga doa kita dikabulkan dan beliau cepat pulih. Amin..

Tq. ^-^

8 comments:

NUR AIMI NASIHAH said...

hi aisyah!

first of all, thanks sgt2 sebab amik apply cuti nak attend wedding aku. i do appreciate it much. thanks tau.

memang masa kita kat uni dulu, byk kisah-kisah which is kita share sama2 even kita duk rumah asing-asing. kalau duk satu rumah mesti lagi rapat kan.

i miss you so much best buddy, please pray for me and my husband-to-be:)

CoOkiE MoNSter said...

of cos la aku mesti nak datang tengok hari bahagia kfc-mate aku nih... eceee....

i always pray for our happiness..=)

nur aimi nasihah said...

kfc-mate? nampak sangat aku suka makan, mesti org assume aku gemuk.heheheh..

CoOkiE MoNSter said...

takyah la kata ko gemuk. kalu ko gemok aku apa?? obesitikah???


=.='

k.e.r.i. said...

aku malas nak baca ayat-ayat ko panjang, tapi aku saja nak komen.
HAHA

CoOkiE MoNSter said...

keri~
oh. yeke? at least ko rajin nak tulis komen. thanks atas effort ko yg tak berbelah bagi itu. i appreciated it.

peace.^-^

*rainyscream* said...

dah sampai umur rasa xcited nak kawen!!! *sabar sabar

semoga uncle tu sihat kembali. aminn

CoOkiE MoNSter said...

rainyscream~
dah calon tunggu apa lagi?? hehe...